Een echt avondje NAC beleven met vrienden... by SINCE1912

Een echt avondje NAC beleven met vrienden. Het liefst bij een gevoelstempratuur van rond het vriespunt. Van die momenten dat je moet springen, stampen en zingen om jezelf warm te houden. Dat is ook NAC...

Wat waren wij weer blij als het zaterdagavond was. ’s-Middags een paar pinten op de havermarkt. Onder begeleiding van de dikke deunen die uit de kroegen kwamen dronken wij onze Juup. Dit was waarom wij zo van voetbal hielden. Het samenhorigheidsgevoel, de spanning voor de wedstrijd, de liefde voor ons aller NAC. 

We voelden ons verbonden aan NAC. We wilden laten zien wat NAC is en was. Die momenten die we bij NAC beleefden, wilden we delen. De frustraties bij een verliespartij, hoe geil het zoet van de overwinning smaakt. Wat NAC, NAC maakt.

Drie jaar geleden richtten wij de Facebookpagina VAK G Breda op. We merkten al snel dat wij niet de enige waren die zo over NAC dachten. Dat NAC niet valt of staat met het resultaat. Het belangrijkste is NAC. En hoe kut het ook gaat. Hoeveel ergernis de directie in het Rat Verlegh of spelers in het veld ook oproepen. Het is wel ons NAC waar wij op mogen kankeren. Het NAC waar we zo van houden. Het NAC waar we zo trots op zijn.

We proefden dat er behoefte was aan supportersartikelen. Niet de NAC-prularia die iedereen al had. Specifieke artikelen om ons te onderscheiden. Om te laten zien hoe wij NAC beleefden. Wat niet ophoudt bij een shirtje aan naar de wedstrijd of een sjaal over de televisie bij een uitpot. Wij wilden vette kleding maken voor de supporters.

We bedachten SINCE1912. Het oprichtingsjaar van de Parel. We brachten kleding op de markt. De supporters begrepen het. Dit was ook het NAC zoals zij het zagen. Wat duisterder, grimmiger en daardoor mooier. Meer belevenis, meer NAC.

De nieuwe slag die we hebben geslagen is dat onze attributen niet meer exclusief te koop zijn. Breda is de Grote Kerk en de KMA. Maar even Bredaas zijn de Haagse Beemden en natuurlijk de Haagweg.

Op de Haagweg zit al vijftien jaar Soccerfanshop. Al is bij de meeste NAC’ers deze toko nog bekender omdat hij tussen 2001 en 2011 in het stadion zat onder de noemer Stadion Sport.

In de overbekende webshop van Soccerfanshop kun je onze stuff kopen net als in de zaak op de Haagdijk. Een mooie nieuwe slag die we hebben gemaakt om ervoor te zorgen dat jullie nog makkelijker aan jullie spullen kunnen komen. Want NAC zijn we met zijn allen. 

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen!
Aanmelden
© 2015 - 2023 SINCE1912 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel